Rönnvikin Viinitila

Hämeenlinnantie 270
36660 Pälkäne
p. (03) 538 1060
p. 0400 737 174
Lähetä meille sähköpostia »
Katso kotisivumme »

Meidät löydät myös täältä:
Facebook

Tutustu valmiisiin ohjelmiimme:
Rönnvikin Viinitila

Lähetä tarjouspyyntö »

Kaikki tämän paikan tilat:

Keltainen sali 110 hlöSininen sali 60 hlöKesäkahvila Pikku-Valakka 50 hlöKamreerin kabinetti 15 hlöTallin vintti 150 hlöRahvaan vintti 25 hlöViinitila 200 hlö

Rönnvikin Viinitila

Astu keskelle aitoa hämäläistä tunnelmaa, kesäisten viinien seuraan ja maalaistalon hellään huomaan. Rönnvikin Viinitila sijaitsee keskellä kauneinta Hämettä Pälkäneen Laitikkalassa, viljavien peltojen ja sinisten järvien syleilyssä. Rönnvik on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Tila toimii niin kesämatkailijan suosikkikohteena kuin ryhmämatkailijan keitaana viinipruuvinkeineen.

Rönnvik on myös kokous- ja juhlapaikka, jossa perinteet ja modernit palvelut yhdistyvät. Kesäaikaan tallikahvila Pikku-Valakka terasseineen sekä Rönnvikin taidenäyttelyt ovat avoinna viinimyymälän aukioloaikojen mukaisesti. Pysähdy luoksemme nauttimaan lasillinen viiniä ja hetki maaseudun rauhaa.1920 -luvulla pihapiiriin siirrettyyn tallirakennukseen on remontoitu kokous-, kongressi- ja juhlatila, joka voidaan jakaa tarvittaessa useammaksi itsenäiseksi tilaksi. Koko piha-aluella on 600 hlö:lle anniskelumahdollisuus.

Sijainti47.8 km Tampereen rautatieasemalta
Paikan tyyppikokouspaikka, juhlapaikka
PysäköintiHyvät parkkitilat pihassa
Saunaei
Majoitusei
<< Takaisin