Viikinsaari

Viikinsaari
33100 Tampere
p. 010 422 5600
Lähetä meille sähköpostia »
Katso kotisivumme »

Meidät löydät myös täältä:
Virtuaaliesitys

Tutustu valmiisiin ohjelmiimme:
Suomen Hopealinja Oy

Lähetä tarjouspyyntö »

Kaikki tämän paikan tilat:

Ravintola 140 hlöRavintolapaviljonki 100 hlöViikinsaaren sauna 30 hlö

Viikinsaaren sauna

Henkilömäärä30
Tilan käyttötarkoituskokous, koulutus, ryhmätyötila, illanvietto, juhlatilaisuus
Tilan varustusEI kokousvälineitä, Kauttamme on mahdollista tilata pyyhkeet ja pesuaineet saunalle.
Anniskeluoikeudetei
Ruokailumahdollisuuskyllä
Lisätietoja ruokailustaSaunalle voi tilata ruoka- ja virvoituspalveluita Viikinsaaren ravintolasta. Ruokailu on myös mahdollinen Ravintola Viikinsaaressa ennen tai jälkeen saunavuoron.
HintatiedotSauna: arkisin ti-to 2h 400 €, 4h 600 €, viikonloppuisin pe-la 2h 500 €, 4h 800 € Kylpytynnyri: 150 €. Reittilaivamatkat alk. 12 €/aikuinen
KäyttöaikaSaunan aikataulut kauden aikana 1.6.-11.8.2018 ti-la klo 11.00-21.00
LisätiedotViikinsaaressa, keskellä Pyhäjärveä, luonnon kauniissa ympäristössä sijaitsee yksi Tampereen kauneimmista saunoista. Laivamatka Laukontorilta Viikinsaareen kestää vain 20 minuuttia.

Sauna sijaitsee Viikinsaaren etelärannalla Pirkkalan puolella, laivalaiturilta on lyhyt kävelymatka saunalle. Saunalta löytyy monipuoliset tilat; löylyhuone noin 30 henkilölle, erilliset pukuhuoneet ja suihkutilat miehille ja naisille sekä wc-tilat.

Saunan edessä on iso terassialue, jolle paistaa aurinko melkein koko päivän. Terassilta on kulku uudelle laiturille, jolta on uintimahdollisuus. Terassin vieressä on grilli sekä savustuspönttö.

Sauna-alue on rajattu aidalla yksityiskäyttöön. Kauttamme on mahdollista tilata pyyhkeet ja pesuaineet saunalle.

Uutuutena Kiramin kylpytynnyri, jossa on tilaa jopa 10 henkilölle. Kylpytynnyri on aivan Pyhäjärven rannassa, ja siitä on mukavaa katsella vaikka tähtitaivasta.

Reittiliikenteen ulkopuolisina aikoina sauna varattavissa tilauksesta erikseen sovittavan aikataulun mukaan. Laivamatkat tilauskuljetuksena.

Viikinsaari

Viikinsaari – Keidas keskellä kaupunkia. Vietä unohtumaton ilta tai leppoisasti koko päivä Viikinsaaressa, vain 20 min. laivamatkan päässä Tampereen keskustasta. Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn asti. Kaunis ravintolasali ja erillinen lasikuisti tarjoavat maittavat menut ja virkistävät virvokkeet j... Tästä paikkaesittelyyn »

<< Takaisin