Suomen satavuotisjuhlat huipentuvat pikkujoulukauteen!

Nyt jos koskaan on syytä juhlaan! Satavuotiasta Suomea juhlitaan yhdessä, kuten juhlavuoden teemaan kuuluu. Jos pikkujoulujen suunnittelu on vielä pahasti vaiheessa tai jäänyt syyskiireiden jalkoihin, löydät KokousNet.fi -sivuilta joukon toinen toistaan loistavampia, viihdyttävämpiä ja juhlallisempia ideoita kaikkien aikojen pikkujouluihin.

Kokosimme sinulle valikoiman upeita vaihtoehtoja yhteiseen juhlintaan. Tutustu tarjontaan!

Parhaita pikkujoulupäiviä on vielä vapaana!


Vaihmalan Hovi
Vaihmalan Hovi Lempäälässä tarjoaa upeat puitteet yhteiseen juhlaan. Kauniissa maalaismaisemassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustassa sijaitseva kartanohotelli johdattaa jo pihalla joulun juhlaviin tunnelmiin. Kartanohotellin Suomi100 -teemamenu tuo lautaselle suomalaisia makuja ja paikallisherkkuja. Tutustu teemamenuun!

Villa Sofia
Villa Sofiassa vietät herkulliset pikkujoulut idyllisessä ympäristössä aivan Tampereen keskustassa. Koko upea Villa aina vain yhden seurueen käytössä. Mitä jos kokeilisitte tänä vuonna kokkauspikkujouluja? Kokkauspikkujoulut sopivat kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Pikkujoulut kokkauskurssin merkeissä tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian ja uusia oppeja. Villa Sofian kokkauspikkujouluissa kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua!

Tullikamari ja Pakkahuone
Tullikamarilta löytyy pikkujouluohjelmaa moneen makuun niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Pakkahuoneella pikkujouluja tahdittavat mm. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Viikate, Eläkeläiset-yhtye, 40-vuotisjuhliaan viettävä ikinuori Popeda sekä suosikkiduo JVG. Erja Lyytisen & kumppaneiden Blue Christmas -konsertti vie myös joulun takuulla tunnelmaan! Klubin puolella pikkujouluja siivittää laaja kattaus artisteja eri genreistä. Bileet! Tsekkaa lisätiedot osoitteesta www.tullikamari.net.

Tapahtumatuotanto Voltti
Takuulla aivan toisenlaisen kokemuksen tarjoavat Tapahtumatuotanto Voltin XmasOlympics ja Pikkujoulusirkus! Ei pönötystä eikä kiristäviä kauluksia vaan hauskaa, renota ja tiimihenkeäkin kehittävää yhdessäoloa. Jos ohjelmassa on HulaHulaa, Piparintuunausta tai jongleerausta, ei voi tulla tylsät pirskeet! Hauskimmat pikkujoulut löytyvät täältä!

Room Escape
Jos unohtuu pönötys ja jäykistely sirkustellessa, niin Room Escape, tosielämän pakopelissä ajan ja paikan taju katoaa totaalisesti ja pelin flow vie mennessään. Tunti kuluu kuin siivillä ja kaikki muu pelihuoneen ulkopuolella oleva unohtuu. Tehtävänä on tunnin aikana ratkaista erilaisia pulmia ja ratkaisujen avulla päästä etenemään pelissä.  Täällä voi tutuista työkavereista tulla esiin aivan uusia ulottuvuuksia. Tärkeintä on muistaa pitää hauskaa ja kommunikoida muiden tiimin jäsenten kanssa, sillä yksin ei kukaan pakene huoneesta. Loistavaa pikkujouluviihdettä Suomen suurimmassa pakopelikeskuksessa!

Scandic
Varmista paremmat pikkujoulut Scandicissa! Vietä ikimuistoinen juhla Scandic Rosendahlissa pe 1.12. Einin 40 v. tailteilijauran juhlakiertueen Yes Sir shown parissa. Iltaan kuuluu shown lisäksi herkullinen joulubuffet ja bilebändi Bubbes. Hyvä meno jatkuu pikkutunneille legendaarisen yökerhon puolella. Illan hinta 65 € / hlö sisältäen ruokailun, esityksen, yökerhon sisäänpääsyn sekä narikan. Varaa isolle joukkueelle bileilta Tampereella etukäteen sähköpostilla sales.tampere@scandichotels.com tai puhelimitset 03 2441 2210.

Luonnonhyvä
Pikkujoulut voivat olla myös rauhalliset! Usko pois! Jos talven tulo ja luihin hiipivä vilu eivät tunnu hyvältä, voi tunnelmallisimmat pikkujoulut viettää rentouttavasti yrttisaunan lämmössä. Hämärän hyssy on tunnelmallinen ja rentouttava saunaelämys, jossa kynttillät ja takkatuli luovat tunnelmaa ja lämpöä pimeneviin iltoihin. Aidoista yrteistä tehty hoitovoide hyväilee koko kehoa ja hemmottelee saunojia. Luonnon elvyttävä vaikutus ympäröi sinut yrttisaunan leppoisissa löylyissä ja vie sinut hetkeksi takaisin kesän lämpöön.

Kokous- ja Juhlatila Marttinen
Vuonna 1892 rakennettu Marttisen Vanha Pappila Virroilla tarjoaa hienon historiallisen miljöön Suomi100 -juhlavuoden joulujuhlaan. Lähde aikamatkalle muistojen jouluihin ja nauti vanhan ajan joulutunnelmasta, hyvästä ruoasta ja iloisesta ohjelmasta seremoniamestari ja trubaduuri Juhani Viidan johdattamana. Tarjolla on takuulla ikimuistoinen elämys koko porukalle! Myös Marttisen uusi, kertakaikkisen upea VIHTA-sauna on käytettävissä pikkujoulun illanviettoihin. Tutustu upeaan saunaan ja kysy vapaita ajankohtia!

Tampereen työväen teatteri
Tampereen työväen teatterissa vietät pikkujoulut tai muut loppuvuoden illanistujaiset sananmukaisesti aitiopaikalla. Nauti ryhmän kanssa herkullinen buffet teatterin lämpiössä ennen esitystä. Ja väliajan kruunaa suussasulavat leivoskahvit. Tai miten olisi yksityiset pikkujoulut Työviksen kanssa saman katolla olevassa tunnelmallisessa Puistotornissa. Puistotornin Juhlasali on yksi Tampereen hienoimpia saleja. Myyntiin on juuri vapautunut kaksi parasta pikkujouluperjantaita (17.11 ja 8.12) - kysy lisää!

Hopealinjat
Tiesithän, että Hopealinjan laivat risteilevät nin pitkään, kuin vapaata vettä riittää. Miksi siis ette lähtisi pikkujouluristeilylle aivan tässä lähituntumassa? Pikkujoulukaudella alukset on lastattu hyvällä ruualla, ohjelmalla ja lämpimällä tunnelmalla. Ohjelmistossa mm. stand up -komiikkaa ja musiikkia joka makuun. Hinta sisältää risteilyn, ruokailun ja ohjelman. Osta liput ennakkoon verkkokaupasta www.hopealinjat.fi. Varaukset yrityksille ja ryhmille myyntipalvelusta 010 422 5699 tai yritysmyynti@hopealinja.fi.
Muista myös m/s Silver Skyn joululounas Laukontorin rannassa. Lounas katettuna tiistaista perjantaihin viikoilla 50ja 51.