Ideoita ja ratkaisuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Laaja tarjonta kokous-, juhla- ja juhlatiloja sekä erilaisia aktiviteetteja Tampereelta ja Pirkanmaalta!

KokousNet.fi:stä löydät Tampereen seudun laajimman ja monipuolisimman tarjonnan kokous-, juhla- ja saunatiloja sekä valmiita ohjelmia ja retkiä monenlaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Säästä omaa aikaasi ja aloita valmistelut KokousNet.fi:ssä, oli kyseessä sitten pieni tai suuri kokous, kansainvälinen kongressi, asiakastilaisuus, henkilöstön virkistyspäivä, tyhy-päivä, tyky-päivä, yrityksen vuosijuhla tai mikä tahansa muu yritystilaisuus.

Ota yhteyttä suoraan yrityksiin valmiilla tarjouspyynnöllä!

Tarjouspyynnön lähetät kätevästi valmiilla lomakkeella suoraan tiloja tai ohjelmapalveluja tarjoavalle yritykselle. Yrityskohtainen lomake löytyy kunkin yrityksen sivuilta. Jos haluat lähettää tarjouspyynnön useammalle yritykselle, sinun tulee täyttää lomake erikseen kullekin yritykselle. 

KokousNet.fi on Visit Tampere Oy:n hallinnoima sivusto

KokousNet.fi on Visit Tampereen hallinnoima sivusto. Palvelujen tarjoajat vastaavat omien tietojensa ajantaisaisuudesta KokousNet.fi-sivustolla. Toimimattomista linkeistä tai vanhentuneista tiedoista voit kuitenkin tehdä ilmoituksen sähköpostitse (email. congress@visittampere.fi )